Suomen Jazz & Populaarimusiikin Arkiston kannatusyhdistys ry:n jäsenyys

Suomen Jazz & Populaarimusiikin Arkiston kannatusyhdistyksen jäseneksi voi liittyä yhdistyksen tarkoituksesta kiinnostunut oikeustoimikelpoinen yhteisö tai 16 vuotta täyttänyt henkilö ottamalla yhteyttä Musiikkiarkistoon. Lue ennen liittymistäsi kannatusyhdistyksen säännöt ja rekisteriseloste.

Musiikkiarkiston hallitus

Alkuperäiseltä nimeltään Suomen Jazz-arkiston kannatusyhdistys perustettiin vuonna 1990, mutta vuonna 1997 se muutettiin Suomen Jazz & Populaarimusiikin Arkiston kannatusyhdistys ry:ksi. Kannatusyhdistyksen tarkoituksena on aatteellisesti ja taloudellisesti edistää jazzin ja populaarimusiikin arkistotoimintaa Suomessa järjestämällä konsertteja, koulutustilaisuuksia, yleisötilaisuuksia sekä näyttelyitä.

Suomen Jazz & Populaarimusiikin Arkiston kannatusyhdistys ry:n hallitukseen on valittu vuonna 2016 Hannu Tolvanen (pj.), Jaana-Maria Jukkara (varapj.), Jari Eskola, Matti Laipio, Esa Lilja, Mikko Mattlar, Atro "Wade" Mikkola, Janne Poikolainen, Jussi Raittinen, Saijaleena Rantanen, Perttu Rastas ja Jarmo Wallenius.

Kannatusyhdistyksen jäsenhinnat

  • Opiskelijajäsen/työtön, vuosi: 15 €
  • Henkilöjäsen, vuosi: 25 €
  • Henkilöjäsen, ainais: 200 €
  • Yhteisöjäsen, vuosi: 200 €
  • Yhteisöjäsen, ainais: 1500 €

Kannatusyhdistyksen jäsenenä saat muun muassa Musiikkiarkiston tiedotuslehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi sekä Musiikkiarkiston julkaisuja alennushinnoin.